Gazeta Levizja Per Drejtesi

Tribuna politike e LDSH (Levizja per Drejtesi e Shqiptareve)

Tuesday
Sep 23rd
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Për ata që kanë paqartësi e jo për ata që abuzojnë me dashje !

  Partitë dhe Lëvizjet, ku ndryshojnë nga njëra tjetra ? Kristaq  Mosko Në shumicën e rasteve hasim paqartësi në të kuptuarit e termave dhe formave të mësipërme të organizimit shoqëror. Jo rrallë, si emërtime, ato shfrytëzohen nga politikanë rrufjanë, që synojnë t’i japin organizimeve që drejtojnë jo vetëm ima...

LDSH një forcë politike serioze, me karakter thellësisht popullor e kombëtar !

  VO :  LDSH  po  publikon  Projekt – Programin  e  saj  për  diskutim,  saktësim,  plotësim  e  përmirësim  cilësor,  përpara  miratimit  të  tij  në  Kongresin  e  ardhshëm.  U  kërkojmë  aktivistëve,  ...

Sistemi i kaluar mbështetej në programin dhe aspiratat më humane të shoqërisë njerëzore !

Gogoli  i  komunizmit, si  mjergulla e  ujkut      Astrit  Kosturi        Kjo situatë e pas viteve ’90-të, djallëzisht, quhet akoma komuniste dhe këta politikanët  me emrin  më të keq që mund të kenë aktualisht, quhe...
 

Për ata që kanë paqartësi e jo për ata që abuzojnë me dashje !

  Partitë dhe Lëvizjet, ku ndryshojnë nga njëra tjetra ? Kristaq  Mosko Në shumicën e rasteve hasim paqartësi në të kuptuarit e termave dhe formave të mësipërme të organizimit shoqëror. Jo rrallë, si emërtime, ato shfrytë...
More:

Ec e ec dhe e keqja s'ka të sosur !!

Jo  refren  të  ri  për  një  këngë  të  vjetër ! Politika  shqiptare  e  ka  mbushur  kupën           Ilir  Hysa           Sa troç duhen thënë gjërat që të merren vesh ? Ja ku na vjen edhe troçi...
More:

FREKUENTOHET DHE GUMËZHIN PAPUSHIM SELIA E LDSH

FREKUENTOHET DHE GUMËZHIN PAPUSHIM SELIA E LDSH Pas disa pyetjesh e përgjigjesh që u dhanë, midis duartrokitjesh të stuhishme u ndamë me besim se së shpejti do të jenë qindra të rinj fierakë që do të mbështesin LDSH për t‘í dhënë atdheut atë që i duhet vërtetë. Faik Xhan...
More:

Njoftim: Sektori i Dokumentacionit dhe i Arkivave

Njoftim: Sektori i Dokumentacionit dhe i Arkivave Së fundi, për kuriozët apo ata që sapo hasin këtë njoftim, për të gjithë të interesuarit... për të gjithë ata që duan të dinë më shumë, se ç' është LDSH (Levizja per Drejtesi e Shqiptareve), mund të lexoni e të studioni "Ga...
More:

Kush ka të drejtë, mësuesja e "pjekur" apo nxënësja adoleshente ?!

Cakërrimi  i  gotave      Arrita  Mustafa      Mardhaniet nderetnike ne Kosove ... keshtu diçka ishte tema ne nje nga oret sot ne “shkolle”. Te jepnim nga nje shembull nga ato qe kemi pare e degjuar te mardhanieve te tensionuar...
More:

Kujt i ka dalë droga, le të pijë një gllënkë historie të lavdishme !!

Tek  vendi  ku  ishte  “Diktatori” ( Në kujtim të 20 Shkurtit 1991 )             Gjon  BRUÇI           Sot njëzet e një vjet nga 20 shkurti i vitit 1991 kur demokratikasit dhe turma laramane që i ndiqte nga pa...
More:

Pallatomania, si model i lirisë absurde

Pallatomania, si model i lirisë absurde Në këto kushte, kur është prekur vetë thelbi i ekzistencës tonë dhe kur, edhe gjallesat njëqelizore janë bërë tok përballë këtij darvinizmi politik, të shkaktuar nga papërgjegjëshmëria e njeriut, na duhet të reagojmë, të pakt...
More:

Gei-politika, ose “Fshati digjet, po kush krihet!?”

Gei-politika, ose “Fshati digjet, po kush krihet!?”    Parada e homoseksualëve, më shumë se një manifestim për të drejtat njerëzore, që sigurisht nuk fillojnë dhe as nuk mbarojnë tek shougeizmi postmodern, ishte një stisje e ndërkombëtarëve dhe një “amin” i radhës i politikë...
More:

Meshkuj : Pranoni rrotacionin e pushtetit !

BARAZIA GLOBALE QË FAVORIZON FEMRËN ... PËRMBYSJE ROLESH ?  Përgjatë këtij viti, në gjithë historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, femrat  kanë arritur shumicën e forcës punëtore,  por edhe të asaj menaxhuese ! Dhe jo vet...
More:

           Levizja per Drejtesi e Shqiptareve
                www.levizjaperdrejtesi.com